Make-up, kleur, kleding en styling advies.

Personal Make-over.

 

Welke make-up moet ik gebruiken? Kan deze kleding combinatie? Hoe houd ik mijn haar in model? Welke kleur past het beste bij me? Hier krijgt U antwoord op bij een personal stylist. Leer U zelf professioneel op te maken en te stylen. Het gebruik van verschillende producten, materiaal en kleur en leer met behulp van advies een optimaal resultaat te bereiken. Er is genoeg tijd om vragen te stellen, te oefenen en te passen.Een verrassende restyling van Uw uiterlijk gewoon met kleding en make-up.

 

Make-up en kleur advies!

We kijken naar Uw eigen producten en hoe U ze gebruikt. U krijgt tips voor nieuwe kleuren combinaties en technieken. En we kijken welke make-up producten er evt nog ontbreken. Deze training is zeer geschikt voor elke vrouw die er met weinig tijd, geld en moeite onweerstaanbaar uit wil zien. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit een zeer positief effect heeft op het zelfvertrouwen.

Kleding en Styling advies!

Het goed kleden van zichzelf is een kunst op zich en vraagt tijd. Voor sommigen is het een hobby, dus steken zij daar graag energie in. Maar niet iedereen is er goed in, vindt het leuk of heeft er tijd voor.
Een garderobe check of personal shopper is dan de oplossing, om U van een nieuwe kijk en/of aanvulling op Uw garderobe te voorzien.

Grimeren!

Opvallen kan heel eenvoudig, maak het kostuum
af met een mooie grime.

In ongeveer een uur verandert U in een totaal
ander persoon.

Of het nu gaat om een oud omaatje, clown,
geisha of zombie. Bijna alles is mogelijk
.

Voor het grimeren en schminken van
kinderen zie kinder- en tienermake-up

 

Garderobe check.
 

U kent dat vast wel: U wilt van kleding stijl veranderen, zonder dat U een complete nieuwe garderobe hoeft aan te schaffen, maar U weet niet precies hoe. EyeCatcher kan bij Uw personal styling helpen. Samen lopen we Uw kledingkast thuis door.
Bekeken wordt welke kledingstukken goed of minder goed bij U passen en welke basiskleding ontbreekt.
Lettend op de vormen van Uw lichaam en smaakvoorkeur, komen we tot een stijl die het beste bij U past. Ook krijgt U suggesties voor nieuwe combinaties, waardoor U een nieuwe kijk op Uw huidige garderobe krijgt.

 

Personal Shopping.

 
Bij U thuis nemen we eerst Uw garderobe met U door. We bespreken Uw persoonlijkheid, levensstijl en welke eisen U stelt an kleding. U krijgt advies voor nieuwe combinaties en we kijken welke kledingstukken nog ontbreken. Daarmee gaan we doelgericht, al dan niet samen met U, shoppen. Natuurlijk houden we Uw budget goed in de gaten. Dat hoeft niet veel te zijn; met elk budget is het mogelijk ieder garderobe aan te passen. U beslist uiteindelijk zelf welke van de gekochte kleding een geschikte aanvulling van de garderobe is en waarin U zich helemaal goed voelt.

bruidsmake-up-1.jpg
bruidsmake-up.jpg
extreme-visagie-1.jpg
extreme-visagie.jpg
visagie-workshops-1.jpg
visagie-workshops.jpg
personal-styling1.jpg
personal-styling.jpg
zelf-model-1.jpg
zelf-model-worden.jpg